tiistai 11. lokakuuta 2016

uhmiksen asustepäivitys

Tiedättekö sen tunteen, kun into piukeana rupeatte tekemään jotain? Sitten jotain menee pieleen tai loppuhifistely ei enää vain kiinnostaisi ja homma jää odottelemaan niitä parempia päiviä. Jep, näille kävi niin - idioottihelpot ja nopeat tehdä, mutta ai piru mä inhoan ompelua ja peukaloita :DKeltainen lanka Dropsin Merino Extra Finea ja minttu Novitan Baby Woolia. Puiset napit kävin nappaamassa Eurokankaasta ! Nuoriherra "en nuku" vetelikin sellaiset päikkärit että ehdin kirjoa jotkut epämääräiset simmutkin lapasten päihin. Huolimatta inhostani ommella.. ne vain näytti vähän yksinäisiltä ilman.
Erityisen innoissaan uusi omistaja oli lapasistaan - äidin enemmän lemppari, kaulahuivi, sen sijaan oli vähän pyllystä niin kuin kaikki kaulahuivit ylipäätään. Kiltisti kumminkin käytti, eikä se sitten niin kamala loppupeleissä ollutkaan ;)


Kuvissa kaunis hymy: ennen kuvaa enhaluukenkiätaimitäänmuutakaan-huutoa sekä kuvien jälkeen cittarin autokärrykiukku. Uhmaikä on ihanaa! ja kaikesta huolimatta tuo poikakin on aika ihana 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti