torstai 9. marraskuuta 2017

siksak sukat + ohje

Simppelistäkin simppelimpi kuvio jota seurata ja lopputuloksena tosi kaunis sukka.  Jos joltakin vielä uupuu siksak-sukkien ohje, tässä se tulee!

näyttääpäs toinen sukka pölyiseltä kuvassa 😂 sitä se ei kuitenkaan ollut

Väreissähän vain taivas on rajana, tässä tapauksessa me luotamme tuttuun mustaan ja valkoiseen. 

Nämä sukat ovat koossa 38, kuvio on jaollinen kuudella, joten venkslaus suuntaan tai toiseen onnistuu sitä lisäämällä tai vähentämällä.

Lankana Novitan Nallea, puikot kokoa 3.

Luo 60 s, 15 s kullekin puikolle. Neulo resoria 2o2n 8 krs. 

Aloita kirjoneule. Neulo ihan sietämättömän pitkä varsi, tai sitten tuollainen nysä niin kuin minullakin. Lyhyen varren etu,varsinkin jos teet lahjaksi, on se että edes urheilullisetkaan pohkeet ei tule vastaan! nih. 

Huom! laita merkille mistä kohden jatkat kantapään jälkeen kirjoneuletta. Sopivan pituisen varren jälkeen neulo kantapää. Neulo 1. ja 4. puikoilla 30 krs, vahvennettuna eli nurjalla neuloen normaalisti ja oikealla puolella nosta silmukka / neulo silmukka vuorotellen. Kantapohjan kavennuksiin jako 10 + 10 + 10. Näin kiilakavennuksiin silmukoita jää 5 per puoli. 

Jatka siksakkia, itse neuloin kaikki kavennuskohdan silmukat mustalla, jolloin sukan kuvioon jää - no, kiila. Nämähän voisi neuloa myös sovittaen vähän kuvioon piiloon 😊 

Neulo kirjoneuletta 20 cm (tai tarvittava määrä) ja aloita sen jälkeen kärkikavennukset. Kavennettuasi kaikki pois, päättele huolellisesti.

Ja näin - sinulla on sukka! muista neuloa sille vielä myös pari 💛 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti