keskiviikko 10. toukokuuta 2017

vinksin vonksin-tossut

Pitäisi kuunnella kun intuitio sanoo: tästä ei hyvää tuu tälläisellä kiireellä.


Arvatkaapa, en uskonut. Otin riskin ja eilen Pikku Kakkosen lomassa leikkelin pienen kiireen alla kankaita. Jaaaaa pieleen. Kohdistus päin ahteria, tuli kaksi saman jalan tossua ja vuorikangaskin väärin päin. 

Okei, ei se mitään. Treenailutossut tilkuistahan nämä on. Sovelletaan. 


Ja sovellettiin. Vielä tämänkin jälkeen meni pieleen, joten nämä oli kaikkea muuta kuin "mä tästä ihan vaan nopsaan..", mutta eikös se aina? Laiskana en vaihtanut alalangan väriä, ois voinut olla aiheellista. Pupsien korvat on vähän vinkkelissä nekin. Siksi laitoin rusetit (joiden piti alunperin tulla taakse) pelastamaan. Mut vaikka nämä ovatkin sinne päin ja vinksin vonksin ni onhan nämä nyt aika söpöt! 


Mulla on ollut jo viikon ajan hirveä inspis tehdä puputohvelit kevääseen kirpulle. Mies jo kyseli että mikä juttu mulla on noihin pupunkorviin 😀 muuta onhan ne nyt söpöt! 

Ensin meinasin, että neuloen. 


Ja neuloinkin mutta eihän se istunut yhtään, joten turvauduin ompelukoneeseen. Ei tuo nyt ehkä sen nopeampi vaihtoehto sekään 😁

Neulominen kokenut pieniä kolauksia viime aikoina, täytynee tsempata! puikoilla heilunut nyt iltaisin ihan peruspertsaa. 

Mukavaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti