tiistai 21. helmikuuta 2017

kevättä sukissa

Hiljaista on ollut sukkamarkkinoilla. Ei edes niin ajanpuutteen vuoksi (pyykit odottaa ja nukkuminen on nössöille), mutta purkuun on mennyt yksi jos toinenkin tekele. Lyhyesti: nyt ei lähe.

Vuoden alun kunniaksi päivitin vähän puikkoarsenaalia, tulen näissä puikkovillityksissä vähän jäljessä mutta nyt ostoskoriin tarttui 15 cm cubicsit ja zingit. Kuutiopuikot syrjäytti lähestulkoon heti taipuneet ja kissannakertamat bambupuikot. Tosin ne tunnu yhtään niin taipuisilta (tietenkään) kuin bambut, ajankysymys kun ensimmäisen naksautan poikki 😃

Zingit oli mulle pettymys, ei istunut tassuihin sitten millään ja yhden vauvasukkaparin jälkeen ne lähtikin uuteen kotiin. Toivottavasti menestystä enemmän siellä.


Muutaman perkeleen ja purkamisen jälkeen valmistui peräti jopa yhdet aikuisen jalkaan mahtuvat sukat! Joulun alla lupauduin melko maltillisesti sukantekoon sattuneista syistä. Kuitenkin yksi sukkalahjakortti lähti pukinkonttiin, ja tadaa! Valmista.

Puikot 2,5mm cubicsit
Lankoina Novita Nalle & Drops Fabel

Sain melko vapaat kädet toteutuksessa (se on aina paha), ja valepalmikko ja rehut on vähän pyörinyt mielessä. Nämä pääsivät lauantaina lämmittämään väsyneen wanhojen tanssijan jalkoja 💗 

Nyt on vielä ystävän beiben toukkapussi/makuupussi vielä työn alla (sekä siihen ohje, vink vink). Siitä mä olen salaa jopa vähän ylpeä! 

Muksaa alkuviikkoa 💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti