Helmikuun neulotut

Maaliskuu on alkanut ja kevät lähenee - ihanaa! 

Edellinen kuukausi neulerintamalla oli varsinainen blokkikuukausi. Tuntuu, ettei sitä saanut elämällään tai käsillään oikein mitään aikaiseksi. Millä ei sinänsä ole mitään väliä, mutta tällainen tilastointi tekee kilpailuhenkiseksi. Olisi kivaa päihittää edellinen kuukausi. Niin kuin tavallaan päihitinkin - nimittäin lankojen ostossa (hups)!

Mutta tavallaan sitä ei lasketa, tämä oli ekologisesti ja taloudellisesti täydellinen tilaisuus josta ei voinut kieltäytyä. Ystävä siis tyhjensi omia lankavarastojaan ja sain postimaksuilla ison kasan lankaa, pitkälti  Nallea sekä samanvahvuista itsevärjättyjä keriä. Lankoja tosin on nyt kaapissa 475 g lisää. 

Neulottu määrä tuntuu sen rinnalla säälittävältä - 200 g! tosin, pieni mutta taas. En ole laskenut näihin neulottuihin keskeneräisiä töitä koska se tuntuu kivemmalta saavutukselta kun siitä saa vasta valmiina lisättyä rastin seinään. Keskeneräisenähän seisoo nyt A:n Pilvenreunalla -neule (edelleen) sekä hihoja vaille oleva Tiikeri raidoistaan -neule joka jatkuu sitten kun jämiä on taas tarpeeksi. Teoriassahan siis Tiikeristä tuli jo aika monta grammaa poistettua kaapista mutta tätä ei lasketa. Vielä.

Valmiiksi kuitenkin tuli:

  • Raitalankasukka jolle toinen pari valmistui jo tammikuussa
  • Jämälankasukka jonka pari myös valmistui tammikuussa
  • Kevätpipo A:lle
  • Lapaset A:lle
  • Vastasyntyneen miniminivillasukat

Jos olisin oikeasti mahdottoman kunnianhimoinen, tuntuisi tämä määrä säälittävältä. Tai no tuntuu se vähän silti mutta semmoista tämä välillä on. Eikä voi väittää, etteikö Euroopan tämänhetkinen tilannekin olisi ollut mielessä ja vienyt intoa hieman pois. 

Käsityökekkerit - Tiikeri raidoistaan -paita , langat jämälankoja (Drops Nord, Fabel, Novita Venla)

Jämälankasukka (oma ohje)
Raitasukat, langat Drops Fabel
Sukat vastasyntyneelle, langat Drops Fabel

Pipo, langat Drops Baby Merino ja tupsussa Drops Muskat
Ruutulapaset, langat Drops Nord 


Niin, ja kokonaisuutena: vuoden alusta valmiiksi neulottua on 700 g ja toisaalta taas vuoden alusta lankaa on tullut lisää 515 g (karkeasti, tammikuussahan piposta johon langat ostettiin jäi n. 40 g kerä). Vielä toistaiseksi sentään neulottu kasa on isompi kuin saapunut erä :D

Parempaa maaliskuuta kaikille!


Kommentit

  1. Onpas kivoja neulomuksia! Ja niin tutulta tuntuu tuskailu, ettei aina saa aikaiseksi kuluttaa lankaa enemmän mutta mitäs sitten toisaalta... Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit