sunnuntai 22. lokakuuta 2017

ei mennyt niinku strömsössä

No lyhyesti: eihän se aina mene!

Otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja rupesin neulomaan Loki-neuletta. Siihen on muuten nykyään suomenkielinen ohje, ja se löytyy täältä. Kiitos 💗 itsellänihän aloittaminen oli "hieman" venähtänyt koska aivot ei jaksanut raksuttaa englanniksi ohjetta.

Kaikki meni ihan hyvin neuleen avaamiseen saakka. Siinä vaiheessa valkeni, että eihän se ole edes vähän nafti vaan liian pieni poikaselle.

Lanka: Adlibris Baby Merino
Puikot: 3 & 4 mm pyöröt

Tietoinen riski, tiesin että koot olivat tosi pieniä, tein tämän suurimman koon mukaan, ja kirrasi (jopa minun löysähköllä käsialalla!) 105 senttisellä pojalla. 

Värit on tosi kivat ja ei tämän neulominen lähennellyt astrofysiikkaa vaikka ensin vähän kammosinkin tätä. Paranneltavaa seuraavaan versioon löytyy vielä... koska kyllä! sellainenhan on tehtävä. En aio antaa yhden neuleohjeen lannistaa. 
Kainalon kohdan olisi voinut tehdä paremmin, sekä seuraavaan neuleeseen teen vaan suosiolla napit enkä yritä edes ommella koneella reunoja ja laittaa neppareita (note to myself: köh, siitä tukikankaasta ei puhuta turhaan..).
Miehen kommentti tosin oli vähän ankea "tosi retro, mun äidillä on ollut tuollainen" 😂 ei anneta sen estää, retro on jees!

Onni onnettomuudessa - aina voi säästää tuolle seuraavalle 💛
Ja vielä: liittykäähän Facebookissa Sukat hukassa-blogin seuraajiksi tästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti