maanantai 2. tammikuuta 2017

viime vuoden lempparit

Virkkuukoukut ja puikot heiluivat ahkerasti viime vuonna. Mutta mitkä työt jäivät erityisesti mieleen lemppareina?


Muitaihaniatyyny

Muita ihania-blogin ohjeella. Kuosi ja värit 💛 kiitos kissan ja lapsen, tyyny on ottanut vähän osumaa ja tyynyn kyljessä on nyhjätty niin, että pinta meinaa nukkaantua. Mutta ei se mitään, sehän on elämää! ehkä jonain projektittomana hetkenä teen uuden ja valitsen langatkin kestävämmin.

Marisukat

Tai ainakin jotain sinne päin, marimekkokuosit näissä on ainakin inspiroinut. Nämä on ihanat, mutta vähäisessä käytössä. Omaan makuun 7 veljestä kirjoneulesukat on vaan liian paksut. Oli kevään ekat sukat, jämälankaprojektina.

Virkattu kolmiopeitto

Tästä mä olen ihan erityisen ylpeä, vaati pitkiä hermoja virkata kolmio toisensa perään. Ja sellaiselle hetkessä eläjälle niin kuin minä tämän suunnittelu oli ihan erityisen jännittävää. Oli kuulkaas vihkossa kaikki muistissa!
Peitosta lisää täällä!
Anelmaiset/Sinikan sydänsukat

En ymmärrä miksi alunperin olin koskaan miettinyt että näitä olisi hankala tehdä, ehkä se oli se varren jäätävä mitta. Kirjoneulehan on aivan tuttua, uutena tuttavuutena oli tuo (perhanan) kukkarivi. Tulipahan opittua ;)
Sukista lisää täällä!

On myös hirveästi muita neulomuksia jotka ovat jääneet viime vuodelta mieleen positiivisilla viboilla - nämä kuitenkin erityisesti sellaisina itsensäylitys-projekteina. Toivottavasti tämä vuosi tuo paljon lisää kivaa tekemistä ja itsensä haastamista niiden zen-hetkien rinnalla.

Käsitöiden uuden vuoden toiveita?
Kyllä! Joulupukki toi lahjaksi toivomani Lumi Karmitsan kirjan. Ja ihan vähintäänkin parit tsiisus-lapaset on saatava. Ihan huiput! Ja ehkä kissasukat. Olisi aivan huippua saada niihin vähän Aapoa, hahaa!

Haluaisin opetella myös neulomaan neuletakin. Sellaisen pirteän, kirjoneuleisen. Eikä varmaan ole siitä etten osaisi, olen vain ollut liian nössö enkä ole tarttunut ohjeeseen ajatuksen kanssa. 

Sekä yksi aivan ehdoton: oppia kutomaan ihan huimasti tiukempaa. Ehkäpä puikkomallin vaihtaminen auttaisi, tällaista huhua olen ainakin kuullut. Vinkkejä saa kertoa!


Meidän rakas pikku kirppumme on jo kuukauden! Ja neuvolassa todettu hyvinsyöneeksi ja virkeäksi likaksi. En mä kestä, meidän minillä jää jo ekat vaatteet pieniksi! 

Päästiin myös tänään ulkoiluttamaan flunssailun jälkeen meidän uutta lämpöpussiammekin, eikä toivottu pukilta turhaan - takastulomatkalla satoi lunta, jei! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti