maanantai 18. syyskuuta 2017

hyppysissäni on jolie lux box

Nyt aluksi on pakko myöntää, että kosmetiikan suhteen olen aivan palikka. Puhumattakaan, että irroittelisin kokeilemalla eri tuotteita ja näin löytäisin itselleni sopivat rasvat sun muut. Vai olisiko voide parempi sana? 😉 varsinkin lasten jälkeen olen ikään kuin vaan sinnitellyt pinnalla sillä mikä sattuu ensimmäisenä käteen.

Huolimatta tästä amatöörimäisestä kosmetiikkatuotteiden käytöstä, olen pyrkinyt pitämään mahdollisimman ekon ja varsinkin eläinkokeettoman linjan. Onneksi nykyään ruokakauppoihinkin on kantautunut Urtekramin ja Laveran tuotteita jotka on maidonhakureissulla helppo napata kärryyn! 

Otin kuitenkin nyt askeleen eteenpäin, ja onnistuin saamaan näppeihini Jolien Lux boxin: 


Jo pelkkä pakkaus sai hykertelemään onnesta. (Olen aina kaiholla katsonut Jolien ihania, huolella pakattuja laatikoita 💛) Ja jos paketti sai kihisemään onnesta, arvatkaapa mitä sisältö teki? No niinpä! 


Talvi tulee, ja Jolien tiimi on selkeästi asiasta tietoinen, pakkaus sisälsi paaaljon kuivaa ihoa helliviä tuotteita. 

Olen ehkä joskus saattanutkin mainita, että kynnys lähteä kivijalkaliikkeisiin on iso - olo on ihan tumpelo. Toisaalta taas verkkokaupan kautta saattaa tilata arvokkaan tuotteen joka ei olekaan sopiva. Paketti, jossa on useampi pienempi tuote? Yes please! 


Lux box tosiaan sisälsi: 

- Absolutionin kasvovesi sekä testerin ylivoimaisesti suosituimmasta Sante-voiteesta
- Iroisien silmänympärysvoide 

- Patykan scrub sekä kosteusnaamio 

- Alima Puren luomiväri 

- John Masters Organicsin body milk 

sekä testeripussit Little Butterfly Londonin sekä Neal' Yard Remediesin voiteista


Ja siinä me sitten oltiin, tutkittiin Aapon kanssa pakkauksen sisältöä huuli pyöreänä. Jolielle vielä isot kiitokset mukaan laitetusta yhteevedosta joka kertoi lyhyesti tuotteista ja niiden käyttöohjeista! onneksi nämä olivat mukana, selvitystyö väheni melkoisesti. 

Kaikki kosteuttava ja ihoa kirkastava oli enemmänkin kuin tervetullutta (Patykan naamio ja scrub!) sekä asia joka ei amatöörille tullut mieleenkään - yöunet kun ovat vähillä muutenkin, voisi silmänympärysvoide olla paikallaan. Vähentää kuulemma turvotusta, jälleen kerran: yes please! 

Eniten mietin, että pääseekö tuo Alima Puren luomiväri minulla käyttöön. Olen niin huono käyttämään luomiväriä, varsinkin muuta kuin nudea ja värihän tässä on savunharmaa. Ehkä nyt täytyy opetella! ihanan kätevä kuitenkin tuo uudelleentäytettävä pakkaus. Jos en osaakaan käyttää tuota sävyä, voin aina tilata pakkaukseen uuden värinapin 😉 


Kuivaakin kuivemmat kasvoni aloittivat testailun Absolutionin La Brume Systémiquella sekä La Crème de Santèlla (kotoisammin siis kasvovedellä ja -voiteella köh, rasvalla). Tuo pikkuruinen testeripussi osoitti ainakin, että voide on riittoisaa! sitä ei tarvitse lotrata litratolkulla, eikä tuoksu räjäytä päätä. So far so good, jään odottamaan odottamaan tuloksia ja muiden tuotteiden testausmahdollisuuksia! 

Mukavaa maanantaita 💛


ja toivottavasti teillä pysyy kahvit kupissa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti