sunnuntai 27. elokuuta 2017

äidin ja pojan ihan omaa aikaa

Poika on valehtelematta kohta vuoden anellut päästä HopLopiin. "Joo kyllä me sinne mennään, kunhan ehditään" on aina ollut vastaus. Ehdittiin käydä siellä viime vuonna juuri ennen kuin se meni remppaan, ja kieltämättä alkoi pötsilläkin olla sen verran kokoa että tunneleissa ryömiminen oli noin niinkun viimeisenä to-do-listalla.

Olen potenut tuskaisan paljon huonoa omaatuntoa siitä, etten ole viettänyt esikoiseni kanssa aikaa ihan kaksistaan, oikeastaan sitten Kirpun syntymän jälkeen. Nyt oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan niin, että viikonloppuna almanakka näytti tyhjää - joten HopLop it is. 
Se oli silmänräpäys ja tyyppi hävisi tunneleihin. Jos jotain "huonoa" niin tunnelit vei aina milloin minnekin, toiselle puolelle koko paikkaa joten herran löysikin aina milloin mistäkin, jos ei lähtenyt mönkimään mukaan. Mistä muuten propsit kaikille vanhemmille, isot äijätkin veti tunneleissa täysillä lasten kanssa. Itsellä meinasi iskeä välillä ahdistus, ahdasta hommaa 😅 

Ja valittiin tosi hyvä päivä, tultiin paikalle noin 11 aikaan ja saatiin puuhata monta tuntia ilman kovaa ryysistä, trampoliineillekin mahtui aluksi mainiosti! Ja muutenkin, remontti on tehnyt kyllä paikalle hyvää, tekemistä tuntui olevan paljon enemmän. 


Kun en ehtinyt E:n mukaan, kuvasin teemaan sopivia sukkiani. 

Meillä oli superhauska päivä, ja teki todella hyvää olla E:n kanssa kahdestaan, pikkusisko vie vielä kuitenkin todella paljon äidin huomiota pois. Ja ilmeisesti myös isälle ja tyttärelle teki hyvää olla kahdestaan 😉 


Täytyisi muistaa ottaa useammin aikaa vaan tälle tyypille ❤️ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti