maanantai 24. heinäkuuta 2017

uuteen kotiin

Uusi koti ja uudet kujeet, eikö niin? 

Tilanne vaatii ainakin olohuoneen pientä päivitystä, koska nykyinen työpöytä ei todennäköisesti tule mahtumaan. Tänään lähtikin jo tilaukseen uusi, ja samalla vähän raikkaampi yksilö: 


Samalla hankintalistalle siirtyi myös yksi tai useampi kuutiohylly omilla mitoilla. Yksi niistä ainakin tulee piilottamaan pöytäkonetta. Nämä todennäköisesti tehdään itse, käteviä kun niin ollaan! 

Muutto on ollut hieman kova pala purtavaksi uhmikselle. Päätin hieman motivoida lupauksella lastenhuoneen raikastuksesta. 


Tällä kertaa en lähde maalaamaan seiniä (hitto vieköön ko ei jaksa), mutta tänään on yhdessä etsitty uusia kivoja seinätarroja millä ilmettä raikastetaan. Ja niitä on helppo sitten irroittaa kun mieli muuttuu (tai kun taas muutetaan, ehe ehe). Esimerkiksi supersankarit on aika kova juttu tällä hetkellä, joten maskit olisi aika cool. Herran silmään miellytti myös pisaranmalliset tarrat! 

Aino nukkuu vielä meidän kanssa, joten Elias saa valloittaa yksin lastenhuoneen. Kuitenkin Ainolle olisi nyt kiva tehdä ihan oma nurkkaus jota voisi olla kiva koristella jollain neitimäisellä... no, parhaiten palaset loksahtelee kohdilleen kunhan saadaan lauantaina tavarat uuteen kotiin sisään! 


Lastenhuoneeseen tekisi mieli hankkia myös uudet verhot, mutta valikoimaa on niin paljon että menee sormi keskelle suuta! Taitaa käydä niin, että laitan huoneen asukkaan valitsemaan. Näin tulee ainakin mieleiset (asukkaalle itselleen). 

Apua, niin vähän aikaa enää jäljellä muuttopäivään. 

Ja niin paljon pakattavaa...
 

2 kommenttia: