tiistai 30. toukokuuta 2017

kesäloma alkaa!

Kerho on ohi, kesäloma alkakoon! 


Onneksi laitoin yhtenä tammikuun, erittäin ärsyttävänä, päivänä hakemuksen kerhopaikasta kaupungille. Sitä ennen olin ajatellut että kyllä minä itse lapseni hoidan ja viihdytän, kun kerran kotonakin ollaan ja ei sitä paikkaa kuitenkaan saa, tukossa kaikki ryhmät. 

Vastaus tuli noin viikossa - Elias voisi aloittaa heti seuraavalla viikolla melkein vieressä! Ja mitä parasta... Vantaalla kerhotoiminta on maksuton. Ihan uskomatonta. 

Pari viikkoa vein ja hain tunnontuskissani Eliasta kerhoon. Sinne meni, ja minä menin kotiin pötköttämään (vaikka olisi pitänyt siivota tai tehdä jotain tärkeää. Vaikka unohtuu, että tärkeää se on lepokin). Tai no, sitten Ainokin lopetti jo piiitkät aamupäiväunet ja siinä ne kerhotunnit sitten menikin. 

Ja tänään vietettiin kevätjuhlia viereisessä metsässä. Muruset valitsivat jokainen omalla vuorollaan laulun ja esittivät sen kaikki yhdessä. Ja onko söpömpää kun laulavat pikkuihmiset? Ennen herkuttelua grillattiin, ja kiitos Marialle kuvasta ja muistutuksesta jotta ensi kauppareissulla mukaan lähtee myös hiusväri 😂 

Lahjottiin totta kai myös hoitajat! arvoin vielä viime tippaan saakka kukkien ja jonkun itsetehdyn muistamisen välillä: ompelukone oli lähempänä kuin kukkakauppa. 


Elias (ja muu perhe) kiitti hoitajiaan muutamalla kestotiskirätillä. 

Ja nyt on selvää ainakin se, että ei meillä helpommalla ainakaan päästä kerhoaamuisin, me ollaan kaikkea muuta paitsi aamuihmisiä ja aamut sen mukaisia. Mutta arvokasta se on! Helpommin on näin löytynyt Eliakselle läheltä sellaisia leikkikavereita joita voi tavata kerhon ulkopuolellakin (ja yrittää tunkea heille yökylään, tää on taas joku vaihe 😂), varsinkin kun minä oon vähän ujonpuoleinen ja huono lähtemään ja tutustumaan muihin äiteihin ja lapsiin. 

Nyt se alkaa, oikeesti rutiiniton, kesäloma. Apua! 

1 kommentti:

  1. <3 Nää kerhoaamut on kyllä olleet niin tärkeitä. Ihanaa kun on sieltä on saanut tuo neiti rakkaita kavereita. Se on jo niin tärkeetä tuon ikäiselle, puhumattakaan siitä kuinka tärkeitä äitikaverit on :D

    VastaaPoista