tiistai 21. maaliskuuta 2017

sananen siitä, mitä on tullut tehtyä


Hirveä stressi ollut nyt päällä, arki puskee päälle ja fazerin sinistä tuppaa kulumaan (syön stressiini, terve tapa). Ja käsityöthän on oiva tapa lievittää stressiä - tai ainakin saada ajatukset hetkeksi muualle. Ja onhan tässä vähän tullut tuhrattua, lähinnä eniten nyt tuon ompelukoneen kanssa. Taitaa pää sanoa että on puikkoja heilutettu riittävästi tälle sesongille... vaikka eihän telkkaria voi katsoa neulomatta! 

Välillä tulee tehtyä muillekin! Postiin lähti esimerkiksi yhdet marisukat. 

Drops Karisma 
3,5 mm puikot 

Näihin ehti kehkeytyä viha-rakkaussuhde. Värit ja kuviot toimii mutta että oli tuskaisaa neuloa paksumpaa lankaa, olin ihan todella mukavuusalueen ulkopuolella! Miksi sitten paksumpi lanka? Noh, olisin varmaan ensimmäisen sukan resorissa muuten edelleen. Toivottavasti sopivat uudelle omistajalle! 💛 

Ja sitten niitä ompeluksia. 


Harjoittelu on kovaa, ja näitten pikkuisten lapasten kanssa saikin sitten tuhertaa. Noshin joustocollarin paloista muotoutui vuorittomat lapaset sekä Paapiin kolmioista vuorilliset. Sisällä bambu-collegea. Toivottavasti saajalleen mieleisiä nämäkin! 


Näistä onkin kuva ainoastaan vielä siistimättöminä, ovat jo paketissa niin en kärsinyt avata. Mutta kun näin tuon norsukankaan, tiesin heti mitä ja kenellesiitä teen! Pikkuinen pipa ja lapaset eilen syntyneelle suloiselle pojalle 💛 Noshia nämäkin, muuten. 

Entä onko tässä tehty nyt kaikille muille? Ei! kerkeäähän sitä omaankin talouteen. 


Eepumiehellä on ollut vajautta pitkähihaisissa. Miksi ostaa, kun voi pilata kankaita ihan itse! Voihan.. taisi olla ensimmäinen kettupaita aloittelijan tuuria kun tässä meni ihan kaikki pieleen. Mutta kelvannee kotipaitana. Ja oli oivaa harjoittelua. 
Taas tietää missä parantaa ensi kerralla! 


Huh huh. Nyt voisi kyllä pitää tauon ettei kyllästy :d 

Mukavaa alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti