torstai 9. helmikuuta 2017

vaaterakkautta

Tällä viikolla pakettiautomaatilla on käyty ahkerasti, molemmille lapsille tuli kaapintäydennystä. Jee! (miten niin höpsähtänyt lastenvaatteisiin?)


Toiselta puolen Suomea tuli paketti ystävältä. Tämä on otollinen tilanne molemmille - heidän tytön pieneksi jääneet vaatteet menee kirpulle! tai ei nyt ihan vielä, mutta nämä jäävät odottelemaan 😊 kirppu ei ole edes niin kirppu. Pitkä ja hoikka, ihan kun veljensä. En kyllä tiedä mistä nää saa tätä pituutta, vanhemmat kun on vähän sellaisia lyhyenläntiä...


Meidän junglelettipaita lähti sittenkin kiertoon ja tilalle tuli mustavalkoinen versio - miellyttää paremmin silmään (isäntää lähinnä). Ja oli se kyllä huiman isokin vielä Eepulle.

Mutta tuosta lettipaidan vieruskaverista mä olen ihan erityisen innoissani! nimittäin hankin kerrankin ajoissa välikausivaatteet. Mä olen niiiin hidas liikkeissäni enkä koskaan havahdu ajoissa esimerkiksi alennusmyyntien aikaan ulkovaatteiden suhteen. Kuolasin jo viime syksyksi tuota MioMao Clothingin Ponoi-haalaria. Ei tullut hankittua, nyt tuli.


Ei häviä tuo lapsonen ainakaan leikkipuistossa! Nyt pääsee suunnittelemaan mitä asusteita tähän ompeluttaisi/neuloisi 💛 any ideas?


Illistelijä tykkää kanssa!

So far mitä mieltä ollaan: tuntuu ainakin hyvältä, näyttää hyvältä eikä malteta odottaa kevätkelejä! Aivan jumalattoman isoa kokoahan nämä on: Elias on reilu 100 cm pitkä, ja otettiin kokoa 104 .. no ei hän ihan sinne huku, mutta sanotaan näin että kasvuvaraa on 😏

Hyvin menee siis, kevääseen on valmistauduttu. Kirpullakin odottaa onneksi kevätvaatteet, fleecehaalaria myöten kaikki.

Ja mitä muuta meille kuuluu? flunssaa ja esikoisen korvatulehdusta. Hyh mä sanon.. mutta joka tapauksessa:

Aurinkoista loppuviikkoa! ❤

1 kommentti: