maanantai 16. tammikuuta 2017

uuden vuoden siivouspäivät

Hahaa, ja otsikko on isoin vitsi ikinä. Olen luonteeltani sellainen, että lähden mukavuusalueeltani  pitkin hampain. Se koskee myös vaatekaappia: hyväksihavaitulla mennään päivistä toiseen.

Tavoite sinne onkin löytää sellaisia vaatekappaleita joita on helppo yhdistellä, ne kestää kissaa, pesua ja niitä kärsii katsellakin. Ja tärkein: niissä on hyvä olla. Varsinkin nyt kun aikaa viettää pääosin kotona on tärkeää että mukavuudesta ei tingitä, ei sitten yhtään. Ennen viimeisintä raskautta tuli haalittua kaikkea taas vähän liikaa kaappiin pyörimään. Onneksi kesällä raskauden ja muuton myötä tuli pari kassillista myytyä sekä kierrätettyä pois.
Nyt ehdottomia kulmakiviä on mekot ja legginsit - farkut saavat odotella vielä hetken ylähyllyllä.

Tuo joululahjani (pus), Papun kanto-mekko, on oiva vaatekappale. Sen lisäksi päälle eksyy keskivertoa useammin American Apparellin puuvillamekko. Nyt etsinnässä olisi kevyt puuvillahame jonka kanssa olisi mukava olla kotona, mutta kehtaisi lähteä uloskin.
Let me know jos tiedätte jonkun yksilön jossain etsimässä kotia!

Miehen vapaiden aikana hyödynnettiin viime viikolla myös tätä "liikaa aikaa" ja meiltä lähti jätesäkillinen vaatteita kiertoon! Tuntuikin hyvältä siivota sen jälkeen oma kaappi, nyt sieltä on helppo kiireessäkin napata vaatteet. Uuden vuoden lupaus voisikin olla pitää vaatekaappi selkeänä ja siistinä.


Viikkasimpas villasukatkin ;)

Siivousta kaipasi myös hiukset. Omistan paksun ja karkean karvalaadun ja jos trimmauksen laiminlyö tukka ikään kuin räjähtää joka suuntaan. Räjähtämistä on helpottanut viime kesän repäisyni, lähdin mukavuusalueeltani ja leikkasin undercutin. Kannatti. Mutta taas muutaman kuukauden jälkeen leveysasteet rupesivat hiuksissa näyttämään siltä että ohennussaksia tarvitaan.


Tilanne oli vielä hallittavissa joten kampaajalle suuntasi tieni. Lähdin sieltä pois taas puoli kiloa kevyempänä, malli samana (yllätys), ja uuden kysymyksen kanssa: tämä vaatii uutta väriä, mutta mitä? että sitä mää nyt pohdin. Tummaksi never again, mutta mennäänkö perusvarmalla kuparinpunaisella vai pitäisikö blondata. Sitä me jäämme miettimään. Ehkä jotain ihan uutta? Sininen? 

Uusina tulokkaina omaan mukavuusalueeni sukkakokoelmaan saapuivat Taimitarhan Joulukalenterisukat. 


Nyt seuraavaksi sitten puikoilla sukkia kevääseen toisille! 

Niin, ja eilen vietettiin pikkukirpun ristiäisiä, niistä myöhemmin vähän enemmän asiaa.


 Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, pus !

(tekstien koot pissii, enkä saa niitä korjattua :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti