lauantai 31. joulukuuta 2016

vuosi 2016

... oli meille hyvä ❤️

Heti alkuvuodesta yksi toive toteutui ja matkustimme New Yorkiin miehen kanssa - ja se kaupunki vei sydämen. Uusi matka onkin jo suunnitteilla vuodelle 2018, pidemmällä kaavalla. Can't wait !

Keväällä toteutui myös yksi harras toive: ensin oli pieni aavistus. Sitten ensimmäiseen testiin piirtyi haalea  viiva. Pidätettiin hengitystä ja toivottiin parasta. Sen jälkeen kun viiva ilmeistyi vahvempana seuraavinakin päivinä voitiin jo hihkua ilosta: Elias saa sisaruksen!

Jännitin saanko kurssit kasaan koulusta: tilanne oli erikoinen koska suoritin tutkinnon työssäoppimalla loppuun koska en asunut enää järkevän matkan päässä koulusta. Huolimatta pienestä kiireestä ja säätämisestä (sekä raskauspahoinvoinneista) sain tutkintotodistuksen oikeaan aikaan tassuihini! Koulu oli avartava kokemus. En tiedä työllistymismahdollisuuksistani tulevaisuudessa mutta onneksi tutkinto avaa teitä uusiin töihin heti äitiysloman jälkeen. Ja olen saanut tutustua kahden vuoden aikana uusiin ihaniin ihmisiin!

Tein päätöksen jättää lihan pois ruokavaliosta ja kroppa on kiittänyt. Syön pääsääntöisesti terveellisemmin kuin ennen, koska samalla olen vähentänyt paljon maitotuotteita ruokavaliosta. Seuraavana vuonna ehkä vielä enemmän?

Päätettiin muuttaa takaisin Vantaalle - yksi vuoden parhaista päätöksistä. Puolen vuoden visiitti Lahteen ei ollut huono, se oli kokemus itsessään ja ei kaupungissa mitään vikaa ollut. Mutta tuli selväksi että meidän paikkamme on täällä.

Ja sitten se vuoden odotetuin: joulukuussa syntyi ihana tyttäremme!

Uuden vuoden lupauksia? lupaan minä muutaman.

Lupaan yrittää olla kärsivällisempi äitinä, vaimona ja ihmisenä.. Välillä asiat tarvitsevat aikaa, ja niin myös ne kolmevuotiaat.

Sekä lupaan lämmittää kaikkien tassuja ja varpaita ja päätä sekä mitä nyt ikinä keksitään. Neulonta on tuonut niin paljon hyvää mukanaan: se tuo iloa itselleni terapiana ja äidin omana henkireikänä arjen myllerryksessä. Ja muille iloa pehmeän ja lämpimän muodossa. Tulen ihan uskomattoman iloiseksi siitä jos joku näperrykseni aidosti ilahduttaa toista! Kiitos kun olette pitäneet mua työn touhussa ja meidän kaapit ei tursua sukista ❤️


Ihanaa ja parempaa ensi vuotta rakkaat ! 

Blogi on elänyt nyt hieman hiljaiseloa, muta ymmärrätte varmaan :*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti