torstai 24. marraskuuta 2016

muita ihania syyssukat sekä laskettu aika

LA? meni eilen ohi niin että hujahti. Hajottaako? no ehkä vähän.


Kyllä tätä väsymystä jaksaa, kun on vaan pakko. Mutta kärsivällisyydelle rupeaa tekemään tiukkaa. Tuntuu jo melkein vitsiltä naureskella miehen kanssa että tänään lähdetään synnärille :D

Esikoinen teki sellaisen etuaikaisen yllärisaapumisen niin ei tarvinnut juurikaan odotella ja jännitellä. No, tosiaan. Laskettu aika oli eilen, ei tässä oikeasti tarvitsekaan olla mikään kiire mihinkään. Olisi vain kiva päästä tapaamaan jo tuo tyyppi.


Ja hei, beibi! sulle on jo paikka ruokapöydässä odottelemassa. Tehtiin alkuviikosta retki Ikeaan ja tuleva isoveli sai uuden tuolin. Kirppu peri vanhan, mihin kiinnitettiin tuo haaveilemani Stokken newborn set. Ehdottomasti plussaa siitä, kuinka helppo tuo härveli on kiinnittää. Ei tarvita mitään insinöörintaitoja kiinnittää kaukalo tuoliin ja sen saa siitä heti pois, jos isompi käyttäjä tarvitsee tuolia. 

Kun tätä aikaahan tässä nyt on, niin tuli tehtyä taas sukat. Ylläri varmaan ;)
Muita ihania-blogissa oli ihana sukkaohje, mitä jatkettiin päivä kerrallaan pienissä osissa. En silloin ehtinyt mukaan joten päätin tekaista kerralla sukat näin myöhemmin.
Lankana käytin vähän kaikkea mitä sattui löytymään: ohuen ohutta Fabelia ja eri merinolankoja. Virheitä on vaikka muille jakaa, kun aina ei jaksanut ohjetta seurata ja purkaminen ei houkuttanut. Eli vaikka olen vähän epävarma tykkäänkö väreistä niin itsellehän nämä jäävät. Välillä jotain itselleenkin.


Ehkä pakko tehdä jossain vaiheessa toisetkin. Pliisummissa väreissä, tylsä kun olen. Ihana ohje joka tapauksessa!

Sekä voi eilistä onnen päivää! kotiutin itselleni Vimman lettilegginssit (iso kiitos ystävälle kuka vinkkasi Facebookin kirppariryhmässä olevan ilmoitus näistä). Yhdet minulla oli jo ennestään mutta ressukat oli jo ottaneet hieman osumaa. Nyt oli aika uusille.

Ehkä (viimeistään) parin viikon päästä nämä rakkaudet pääsevät kunnolla käyttöön, kunhan tästä pytystä pääsee eroon.


Vetoan (miehen silmienpyörityksestä huolimatta) siihen, että raskaus rasittaa ja maman pitää saada välillä hemmotella itseään. Tai oikeastaan meidän kaikkien äitien kuuluisi hemmotella itseään aina aika ajoin.

Vaikka sitten vähän hullunkurisen suuren suosion saaneilla trikoohousuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti