tiistai 18. lokakuuta 2016

haaveissa ...

Pikkuhiljaa rupeaa kaikki valmistelut olemaan kirpun suhteen valmiina. Tai kaikki olennainen on hankittu, mutta on muutama asia mitkä on jäänyt mieleen kutkuttelemaan.

Ensimmäistä lasta odottaessa kaikki oli myllerrystä: nyt osaa jo jäsentää ajatukset selkeästi. Mitä viimeksi tarvittiin oikeasti, mikä oli turhaa. Ja mitkä jutut olisi ollut mukavaa pikku ekstraa arkea helpottamaan. Ja tottahan sekin, että mikä toisen kanssa toimii, ei toista vauvaa miellytä sitten pätkääkään.

Stokke newborn set


Tätä on mietitty. Paljon. Stokken tuolihan meillä jo on Eliaksella käytössä. Kirpun syntyessä Elias saisi uuden junnutuolin (matchymatchy Ikean keittiöntuolien kanssa) ja näin pikkutyyppi pystyisi osallistumaan pöydän ääressä seuraan paremmin.
Ja ensiruokailut pystyisi suorittamaan tässä, eikä sitterin kanssa vääntelehtien lattialla :D ei mikään pakollinen siis, mutta mukavahan tämä olisi. Hintakin on uutena melko suolainen, joten käytettynä olen tätä yrittänyt metsästää.

Kantoreppu


Eliasta kannoin ainoastaan säännöllisen epäsäännöllisesti kantoliinalla, ja vain edessä koska muita sidontoja en jaksanut opetella. Lusikka lensi nurkkaan melko äkkiä :D tällä kertaa ajattelin panostaa vähän enemmän tuohon harjotteluun.
Aluksi mennään pelkillä liinoilla, kätevästi sisäoloissa. Keväämmällä jos kirppu tykkää roikkua kyydissä, aion hankkia ihan repun. Tällä hetkellä eniten olen ehkä kallistumassa Manducan puoleen. Ei nyt ehkä kuitenkaan onneksi vielä se ajankohtaisin hankinta !

Pinnasänky


Niin, ei toki yhtään ajankohtainen hankinta ;) ensisängyn ansiosta olen voinut pitkittää päätösprosessia. Kaikista eniten olen mieltynyt tähän Ikean Gonatt-sänkyyn. Se kun pidemmällä aikavälillä näyttäisi kivalta ilman toista laitaa. Ja sopisi juuuri siihen mihin olen sen lastenhuoneessa miettinyt. Se, sopiiko tämä (mahdollisesti) aluksi meidän huoneeseen on oma juttunsa. Tätä siis mietitään vielä !

Nämä nyt siis niitä suurimpia hankintatoiveita. Vielä mietin hankittaisiinko (eli ehdinkö/muistanko/jaksanko) kaukalopussi automatkoille, saanko myytyä nykyisen lämpöpussin pois kun en tykkääkään väristä ja joku kiva villahaalari olisi mukava löytää. Mutta hei, ottakaa toki yhteyttä jos tahdotte edullisen pinkin lämpöpussin ;)

Viikonloppuna saatiin vähän jo kirpun hankintoja tehtyä ja nyt on talvivaatetus esikoisella odottamassa! Erityisen viehtynyt ma olen tuohon Fredriksonin raita-tupsuhattuun ! ja monta viikkoa matkannut ärräpakettikin löysi kotiin, kirpulle vähän vaatetusta nimittäin. 
Hyvä muistutus kaikille, että tarkistelkaa välillä niitä lähetystunnuksia :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti