maanantai 12. syyskuuta 2016

vauvamahahypetystä

Mulla on ihana ystävä, kuka tykkää olla kameran takana. Minäkin viihdyn ehkä enemmän siellä kuin kameran edessä, mutta jos omistaa näin komian pötsin niin täytyyhän sitä vähän esitellä. Ja on kiva kun raskausajasta on jotain muitakin muistoja kuin ne illat verkkareissa sohvalla, ei sillä että nekään huonoja olisi :D nautin mä siitäkin!

Ja päivä oli erittäin hyvä noin muutenkin. Uhmalapset hoidossa, hiljainen asunto ja hyvää ruokaa ❤️ sitä nyt vaan välillä tarvitsee ruokahetken hyvässä seurassa ilman, että tarvitsee kieltää ketään tunkemasta haarukkaa nenään tai korvaan. Tiiaa ei onneksi tarvinnut.

Ja sitten kun niitä on otettu, ne täytyy tietysti laittaa someen: katsokaa, minustakin saa ihmisen :D ! mutta tällaisena melko maltillisena instagramin ja Facebookin käyttäjänä ei viitsisi tukkia kaikkien seinää monella kuvalla (kun ei osaa päättää parasta). Onneksi on blogi. 

 

 

Meillä oli visio auringonkukkapelloista ja auringonlaskusta, mutta ilmeisesti kaikki oli jo kukkineet ajoissa :( onneksi vähän pilvisestä säästä huolimatta aurinko suosi, ja luonto on kaunis ilman auringonkukkiakin. 

 

 

 

Vaikea valinta minkä näistä kaihoisista "katse vauvamahassa"-kuvista laittaisin kun miljööt kuvissa on niin nätit että laitoin sitten kaikki hyvät ;) yhtään en osaa katsoa kameraan, menee koko homma ihan pelleilyksi. Niin kuin vaikka näin: 

 

Rouva huopahattu ja kaksari kiittää Tiiaa ❤️ saatiin ihania muistoja möhömahasta !

Niin, ja tänään rv 29 + 5 sekä 72 päivää jäljellä laskettuun aikaan.
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mietinki miks en oo nähny näitä, mut ilmankos jos ne on vaan täällä blogissa. Söpö Minna ja ihana maha <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei niitä kaikkia kehdannut facebookiin ja instagramiin spämmää :*

      Poista