maanantai 12. syyskuuta 2016

siksak-sukkia ja pehmoisia lampaita

Keskeneräisiä töitä olisi kori täysi, nämäkin ehtivät hetken odotella päättelyään syyttävästi tuijottaen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: pienet ihanat pojat pääsevät lämmittelemään varpaitaan näihin heti kun säät viilenee! lankana Dropsin Baby Merino.
Olisi vielä parit sukat jonossa ja nyt äitikin ilmoitti että hän ei kirjoneuletta tee vaan kuljettaa langat minulle. Selvä :D

Käytettiin viime viikolla miehen vapaat hyväksi ja lähdettiin kävelemään Haltialan maatilalle! olin jo odottanut sitä koko kesän, koskaan ei mukamas ole ollut aikaa. Tai nirsoille säitä. Päästiin samalla myös kunnolla testaamaan uusia rattaita (Britaxin B-Motion 4, btw), ja oli kyllä hyvä työntää epätasaisellakin. Vähän eri homma kuin meidän edelliset rimpulat :D jäi kiinni jokaiseen pikku töyssyyn.

Mä olen suurimman osan elämästäni asunut peltojen keskellä, ja vaikka nyt tykkäänkin asua kaupungissa lähellä palveluita ja julkisen liikenteen armoilla niin on ihan parasta kun kävelyetäisyydellä on peltoja ja lehmiä. Ja Eliaksesta oli ihan huippua päästä syöttämään lammaskavereita, katsella possuja ja okei, syödä kahvilassa pullaa! tosin olin järkyttynyt, korvapuustissa ei ollut kardemummaa!? julmaa.
Lampaat oli kytiksellä jatkuvasti josko lapsukaiset syöttäisi jotain hyvää :D
Ylitinpä itseni myös ruuanlaitossa, hahaa. Mä olen ruoan kanssa oikeasti ihan tumpelo. Ei ole mielikuvitusta yhtään sen suhteen miten tekisi tai maustaisi. Välillä aina innostun kokeilemaan jotain ja kokeiluun se yleensä sitten jääkin :D no, nyt iski vastaan kevätrullien ohje täältä ja pakko se oli edes yrittää. Siinä olisi kyllä ollut kansalle viihdettä, oli se sen verran säätöä ja voi olla ettei tule ihan äkkiä kokeiltua uudestaan... mutta aika hyviä! kastikkeessa tosin oioin mutkat ja käytin valmista, hyi minä.

Äiti sai kevätrullia, juniori sai askarrella pullataikinalla! katsokaa nyt tuota keskittynyttä ilmettä. Kyllä huolella vaivattiin ja veivattiin, pyöriteltiin ja no, vähän hakattiin. Pahinta oli odottaa taikinan nousua, siihen ei meinannut raukan kärsivällisyys riittää. Keneen lie tullut ...
 
Tuli tehtyä taikinaa sen verran että nyt on taas hetkeksi pakastimessakin hätävarapullaa. Sitä ei tosin tiedä kauan se kestää, kun äidille iskee hätäisiä herkuttelutarpeita toisinaan ...

Käytiin muuten lauantaina ottamassa ihania raskaushypetyskuvia! niistä teen oman postauksen, ne ansaitsee sen. Siitä kuvattavasta niin tiedä mut maha on söpö ja kuvaaja paras ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti