keskiviikko 22. marraskuuta 2017

uusi koti: olkkari ja keittiö

Tervetuloa meidän olohuoneeseen! tämä postaus on antanut vähän odotuttaa itseään laiskuuden vuoksi, saatiin vasta nyt laitettua tauluja ja hyllyjä seinille. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan valmista 💛


Meidän elohuone - sitä se nimittäin tosiaankin on. Täällä hyörii ja pyörii kaikki lähinnä koko ajan leluja myöten. Nauretaan ja huudetaan. Plus että meidän sisustus on pitkälti Ikeaa 😀 mulle ihan ehdottoman tärkeää olohuoneessa on se, että siellä viihtyy. Ja siellä ei siis mitkään kliinisimmät sisustussäännöt meillä istu.

Paljon on kyllä haalittu sieltä täältä, huonekaluja nimittäin. Yksi olkkarin lemppareista on ehdottomasti tuo pöytä. Se on mun isäni itserakentama! toisaalta isi oli rakentanut kotikotiin uuden pöydän, ja mun mielestä meillekin voisi tulla sellainen 😂Seinäkollaasissa on niitä meille tärkeitä kuvia, esimerkiksi matkoilta ja miehen piirtämä pääjalkainen. Ja heti kun maltan asettua tilaamaan valokuvia, saadaan sinne pari kuvaa lisää. Oon muuten ihan kauhean ylpeä siitä kun naputtelin nuo seinälle ihan ite! ..huolimatta siitä että eräs toinen olisi voinut tehdä sen kerralla paremmin ja ilman sormien hakkausta.

Meillä pitää olla sohvalla muuten ihan tuhoton määrä tyynyjä! tarvitseeko teilläkin? Niiden sekaan sitten kaivaudutaan ja ne otetaan torkkujen ajaksi kainaloon ja pään alle. Se eräs, kuka naputtaisi taulutkin paremmin seinälle käyttää niitä myös sohvalla syödessään lautasen alla.. tähän iso kröhöm. Pestävät päälliset on siis must.

Tässä kodissa tuntuu taas että olohuone herää paremmin eloon kun keittiö ja olkkari on lähestulkoon samaa tilaa - edellisessä kodissa keittiö oli vähän erillään ja huutelu toiselle sohvalta keittiöön oli vähän ankeaa. Nyt muutenkin pysyy vähän paremmin kartalla mitä tuhoja minit saa aikaan ruoanlaiton aikaan 😁


Olkkarin ja keittiön "väliin" osuukin sitten tämä mancaven korvike. Jos multa kysytään niin yksi kpl työhuoneita meille kiitos mutta toisaalta. Puolet ajasta meidän keittiönpöytää täyttää joko ompelukoneet tai järkyttävä kasa lankoja joten suodaan harrastukset itse kullekin 😂 yhtä mieltä tosin ollaan siitä, että työtuoli lähtee pian vaihtoon.

Uusinta uutta on nuo hyllyt seinällä, niihin saa sitten mies keksiä omat koristeensa. Eli varmaan kiekkoja ja palloja. Mää nyt tyylikkäästi ynnäilin sinne sekaan jouluvaloja ja kuusenkoristeita!


Ja keittiö! tähän astisista kaikkein paras! 

Toistaiseksi vielä kertaakaan ei ole syntynyt kiukkua siitä kuinka tila loppuisi ruoanlaiton tai leipomisen aikaan kesken. Tai kuinka kaapit olisi jotenkin tosi ajattelemattomasti sijoiteltu. 
Täällä on älyttömän hyvin kaappitilaa, mutta ainoa joka raivostuttaa on tuo aterimille suunniteltu laatikosto - siinä ei ole omaa lokeroaan haarukoille, lusikoille ja veitsille, tai siinä joutuu päättämään laittaako lusikat omaansa ja haarukat+veitset samaan. Kuka ihme sen on oikein keksinyt?? mutta, pikkuvikoja. 


Keittiönpöydällekin on hyvin tilaa vaikka sohva syö ison osan tilasta. Edellisessä keittiössä olisi ollut hankalaa, jos molemmat klaffit pöydästä olisi auki. Täällä ei mitään ongelmaa asian suhteen! ja hyvin mahtuu levittää tuohon ompelutarvikkeet 😁 hehee.
Ennen muuttoa tapetoin tuon vanhan, raihnaisen Billyn taustan ja kaappi heräsi uudestaan henkiin! Kiva lisä muuten vitivalkoista seinää vasten. Tapetinpalaset olivat mahtilöytö kirpulta - maksoin Fermlivingin parista vajaasta tapettirullasta sekä yhdestä Marimekon vajaasta tapettirullasta kahvipaketin verran. Ei huono. 

Tiedättekö. Mä olen tykännyt ihan kamalasti meidän olkkarista. Illalla kun on jo hämärää ja sytyttää valot, niin miettii vaan että mä oon niiiiin kotona 💗


Mitäs tykkäätte? 😏

Jos olette missanneet muut kotipostaukset klikkaa tästä 💗

Ihanaa keskiviikkoa! täällä odotetaan jo hurjasti viikonlopun synttäreitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti