tiistai 14. marraskuuta 2017

lähtölaskenta jouluun

En tiedä onko se kiire, vauvavuoden tuoma väsymys vai mikä mutta se jokin joulufiilistelyssä vielä uupuu. Mikä on ihme koska jouluhan on ihanaa aikaa!

Tunnelmaa on vähän ehditty jo hakemaan jouluvaatteiden ompelulla - tonttulakkikankaaksi valikoitui Vimman herkullinen punainen letti. 

Sittemminhän suunnitelma hieman eli, ja E sai jättitonttulakin sekä rusetin ja pikkusisko taas legginssit ja peri vielä veikan vanhan Paapiin kankaasta ommellun tonttulakin. Vielä jäi hieman kangasta, jos siitä saisi vaikka itselle jotain samistelua lasten kanssa!

Paitakangas on muuten kierrätetty vanhasta tuubihuivista, ja rusetti kiinni nepparilla joten sen voi halutessaan irroittaa ja laittaa tilalle toisen nepparirusetin tai nepin vastakappaleen!  melko nerokas aivoitus tämä, käytän ihan varmasti toistekin! ja saat muuten käyttää sinäkin 😉 

Tänään yritettiin sitten ottaa kuvia, tiedättehän sellaisia söpöjä missä lapset istuu seesteisesti yhdessä, ei tappele, murjota tai revi hattujaan ja missä Disneyn elokuvien tapaan linnut avustaa kauniisti lirkuttaen. No, ihan siihen me ei päästy. Mut hei eikös elävät tilanteet ole niitä parhaimpia?Tuli nyt edes muutama sinne päin, oikeaa kameraakaan ei just sillä hetkellä ollut käsillä joten surkea valo ja puhelin ei ole aina yhteisymmärryksessä toistensa kanssa. Jonain toisena päivänä, kuiden ja tähtien oikeassa asennossa yritämme siispä uudelleen. Ehkä jollain seuraavalla vuosisadalla.

Lapsilla on nyt kuitenkin söpöt samisteluvaatteet joulunväreissä ja omput toimivat hyvänä välipalana. Kaavat leggareihin ja paitaan aina niin ihanasta ja toimivasta Paapiin kaavakirjasta! on kuin nakutettu meidän lapsille nuo koot.

Vaatteet muuten kaikki itseommeltuja Ainon paitaa lukuunottamatta! (tai no, sukat tietenkin ja Ainon lakin on ommellut toinen henkilö) Paita on ihanan pehmoista luomupuuvillaa, kotoisin Adore Us Babiesilta , klikkaa tiesi sinne ❤️

Käytiin ostamassa eilen muutamat joul.. siis sesonkivalot! joku päivä kipaisen vielä Plantagenista huonekuusen ja varastosta joulukrääsälaatikon. Eiköhän se joulufiilis viimeistään sitten iske 😉

Ihanaa tiistaita!

2 kommenttia: