maanantai 27. marraskuuta 2017

ihana iloinen heppu

Lähes jokaiselle tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan sama kriisi: mitä ostaa lapselle lahjaksi. Meillä varsinkin kun molemmat lapset ovat loppuvuodesta syntyneitä, on synttärit ja joulu peräkanaa (ja toistaiseksi vielä ei kolm.. siis NELJÄvuotiaalle (!!!) riitä selitykseksi jotta toivo nyt kerralla sitten jotain parempaa yhdistettynä synttäri/joululahjana).

Lisäksi toisen lapsen myötä toivoisi lahjan olevan:

- kestävä, jotta siitä olisi iloa vielä seuraavallekin
- siitä ei irtoaisi kohtuuttoman paljon pieniä osia jotka maagisesti leviävät ympäri residenssiämme
- jos ja kun tavara ehtii jossain välissä pienemmän suuhun, siitä ei irtoaisi mitään myrkyllistä.

Kaikeltahan tätä ei voi vaatia, varsinkin kun hitti on tällä hetkellä pikkulegot, mutta olisi kuitenkin kiva kun osan leluista voisi jakaa jo nyt yhteisiinkin leikkeihin.


Olen vasta viime aikoina ymmärtänyt pienten erikoisliikeiden edut lahja-asioissa (mikä on hassua ja vähän hölmöä, koska työskentelin aikoinaan sisustus- ja lahjatavaraliikkeessä opiskelujen ohessa). Pienessä liikkeessä ei sokaistu (ja ahdistu) samalla tavalla sille tavarapaljoudelle kuin superhypermarketin sotkuisella leluhyllyllä. Lisäksi tuotteet on yleensä tarkkaan harkittuja ja laadukkaita.

Plus se ehdoton bonus, että ostamalla kivijalkaliikkeestä tuet suomalaista yrittäjää! 💛

Lelupuoti Iloinen Heppu sijaitsee viihdekeskus Flamingossa Vantaalla ja on vienyt ihan täysin sydämeni. Oltiin puhuttu kaverin kanssa siitä loppuvuoden lahjatuskasta (heillä sama tilanne) ja käveltiin yhtenä iltapäivänä sisään ihan mielenkiinnosta, ja se kannatti. Sittemmin olen käynyt itse ihastelemassa useampaan otteeseen itsekseni sekä pojan kanssa.

Jo ensimmäisellä kerralla käydessäni ihastuin puisiin Plan Toysin ruokaleluihin. Mistä jutellessani ihanan myyjättären (!) kanssa selvisi yrityksen valmistavan kaiken mahdollisimman vähällä hävikillä (ylijäänyt puupuru puristetaan haluttuun muotoon) sekä totta kai käytössä ovat myrkyttömät maalit. Eli valinta on turvallinen ja samalla ympäristöystävällinen. Ja aivan varmasti kestävät useammankin lapsen leikkikierroksen!

Lisäksi katseeni kiinnittyi erityisesti Vinkeen heijastinliiveihin sekä huimaan lautapelitarjontaan. Meillä olisi todellakin käyttöä heijastinliiveille sekä E rakastaa pelejä!

Me laitoimme mummolle lahjatoiveen eteenpäin ja täältä liikkeestä valikoitui lasten synttärilahjoiksi Play & Go:n harlekiinikuvioinen leikkimatto/lelupussi sekä Plan Toysin puinen lääkärisetti. Ja molemmat oli hittejä! A ei nyt ehkä niin arvosta vielä sitä iloa kuinka helppoa on nyt duplot levittää sekä siivota mutta molemmat ovat pääseet leikkimään lääkärinlaukulla. Ainon unipupu on tällä hetkellä hyvin tarkastettu ja hoivattu.Askarreltiin muuten viime viikolla joululahjalistat valmiiksi! jaiks, se on alle kuukausi aattoon! Ja tiedättekö mitä Een listalla on? paljon erityisesti keittiöjuttuja. Eli taitaa hyvinkin olla jotta joululahjaostoksille lähdetään Iloiseen Heppuun. Jos sinua kiinnostaa meidän lahjalista, klikkaa itsesi Instagramiin!

Onko sinulla kenties lahjakriisi? suosittelen ihan ehdottomasti käymään täällä! saat aivan takuulla hyvää palvelua 💛

Ai niin! ja vietiin joku aika sitten Iloiseen Heppuun nallekeräykseen kasa orpoja pehmoleluja, he pääsevät sitä kautta turvakotiin unileluiksi (tai vaihtoehtoisesti Hopen kautta tarvitseville). Tällä hetkellä näyttäisi olevan ainakin Joulupuu-keräys 😚


Ihanaa alkanutta viikkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti