perjantai 13. lokakuuta 2017

boston bruins-sukat sekä kisumekko

Sairastuvalta hei!

Meidän viikko on kulunut pitkälti pikkuihmisen hoivaamiseen, reppanalla on ollut parhaimmillaan 40,5 astetta kuumetta! mutta täytyy ihmetellä miten sissejä nuo minit on, nimittäin mietipä omalle kohdallesi? et varmaan ainakaan tanssisi.

Tällä viikolla olen kuitenkin aloitellut hieman loki-neuletta... saa nähdä mitä siitä tulee! Kaikeksi onneksi, jos ei mahdu isommalle niin voin jättää odottelemaan tuota pienempää. Mutta viime viikolla valmistuivat miehen tämän kauden ensimmäiset (ja hyvällä tuuria viimeiset) villasukat!

 

Ja nyt täytyy sanoa, että luoja mitä hommaa tuo silmukointi on. Tämä oli ensimmäinen kerta kun silmukoin muutakin kuin virheitä piiloon... ja jälkikin on sen mukaista. Mutta onneksi oman ukon sukat on hyvää harjoitusmateriaalia - ei kärsi olla kauhean nirso 😉

Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm cubicsit

Inspiraationahan tuo suosikkijoukkue - Boston Bruins. Ennen massiivista silmukointiyritystä mietin, että voisi sukittaa koko perheen matchymatchy-sukkiin, arvatkaa muuttuiko mieli matkalla 😂 voi olla, että toivun vähän aikaa tuosta räpeltämisestä.

Muttamutta! nannaa on se, että työskentely käsitöiden parissa on parantunut potenssiin miljardi - maltoin vihdoin käydä optikolla ja hankkia silmälasit. Ei pääse rivit enää hyppimään silmissä. 


Ja onko tullut ommeltua? Juu, ihan tälläinen "nopea, about tunnin juttu". SITÄ KUN EI IKINÄ, IKINÄ saisi sanoa. Meni vain koko päivä siinä rinnalla hoivaten kuumeista kirppusta. Langat vastusti, neula vastusti, neula katkesi, uusi neula (kiitos H 💛) vastusti, lapset vastusti... jne. Jopa tuo kakka kone muistutti että öljytäkin voisi. 


Mutta, hän valmistui! söpöstelymekko syntymäpäiväjuhliin lahjaksi 💛 toivottavasti on mieluinen!Loppujen lopuksi siksak hoiti asiansa hyvin, sekä yksityiskohdiksi tuli vielä pienet rusetit hihoihin. Kaavana oli Paapiin Siiri-tunika. Hihat tosin lyhensin jotta kangas riittäisi. 

Nyt tämä mama päivittää vielä lankasaldot ja rupeaa valmistautumaan lapsivapaaseen perjantaihin ja lauantaihin. Mää lähen maalle. Leipomaan.

Moi! 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti