maanantai 11. syyskuuta 2017

uusi koti: lastenhuone

Tadaa! käytetääs se siivottu huone hyödyksi. Esittelyssä siis Eliaksen huone siinä muodossa, kun äiti sen toivoisi olevan: 


Huone sisältää myös harvinaisen usein tuon yöpukuisen, yksisukkaisen tutkimusmatkailijan. Huone on mallia kompakti, onneksi kuitenkin lemppariaarteemme mahtui sinne mukaan. Se syö sisäänsä kaikki duplot sekä kirjat, kynät ynnä muun sälän ja irtaimiston. Hyllyn päälle mahtuu kokoelma aarteita, pyykkivuori sekä takavarikoidut lelut. 


Toisella puolen huonetta näkyy meidän seinälle aloittama pätmäntawwa-projekti! Riitti yhtä vaille koko sängynedustalle, mutta täytynee tilata vielä lisää. Koska no, miksi hankkia kerralla riittävästi kun voi tehdä kaiken pitkän kaavan mukaan? 😉 


Vielä toistaiseksi kaikki on pysynyt noin suunnilleen hallitusti ja lelut on mahtunut pienempään Kallax (?) iin, mutta paljon mahdollista että edessä on päivitys suurempaan. Toisaalta Elias saa tästä näppärästi kaiken, ja isommassa joutuu pyytää apua korkeampien kanssa, mutta inhoan kun tavarat eskaloituu moneen suuntaan 😬 toinen vaihtoehto on pyörälliset laatikot sängyn alle ! 
 
PS. Arvaako leluista mikä on ihan must-juttu edelleen? 😉 


Vielä tuo yökkärisankari ei pääse jakamaan huonetta veljen kanssa, eivätkä he kyseiseen huoneeseen mahtuisikaan. Kun aika koittaa, saavat he sitten yhteiseksi isomman huoneen josta tehdään sitten molempien näköinen! Sitä ennen olisi saavutettava ainakin katkottomat yöunet kirpulle. Toistaiseksi ei vielä ainakaan siinnä tuo haave kuin kaukana kaukana horistontissa 😅
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti