sunnuntai 20. elokuuta 2017

ihana uni

Minä oon ihan rakastunut ! kun Ehta ilmoitti että mintunvihreää Uni-kuosia voi ennakkotilata olin ihan myyty. Tilasin heti kaksi metriä. 

Viikonlopun mummolareissulle otin mukaan pyöröpuikot ja Dropsin Nepalia. Syntyi peruspertsapipo viileneviin säihin, se huusi seuraksi mintunvihreää tupsua ja uutta tuubihuivia. Mistäs muustakaan kuin uudesta rakkauskankaasta. 


Ja koska ikinämilloinkaan en ompele kun vaan lapsille, päätin harjoitella itselleni viimeisimmän villityksen: turbaanipipon. 


Ja ihan tuurilla onnistui todella hyvin tuo käänne alas. Kaksoistikki osui just eikä melkein saumuroituun reunaan. 


Eli nyt on virallisesti syksyyn valmistautuminen aloitettu! 

Esikoisen sovituskuvia oli tälle viikonlopulle turha odottaa, mummolareissusta väsynyt matkalainen on harvoin avoin kuvaamiselle. Itse innostuin ottamaan muutaman sovituskuvan, niin minä tykkään pipostani! 

edit// ohjeet tuubihuiviin täältä sekä turbaaniin täältä ❤️Tämä viikko on jättänyt jälkensä silmien alle. Pienen neidin into ja riemu liikkumiseen on kyltymätön - myös öisin ja päiväuniaikaan. 


Lisäksi: 

Kiitos. 

Kiitos siitä, että olette lukeneet jo monta sataa kertaa "häpeäisit, läski äiti!"-postauksen. Jos edes kymmenen tekstin lukeneista on ottanut vinkistä vaarin ja ymmärtänyt että toisinaan vaikeneminen on kultaa, on tehtäväni tehty. Tekstiä saa ja pitää jakaa, aiheesta ei koskaan puhuta ainakaan liikaa. 

Ja vielä: muistakaa että Pandan arvonta päättyy tänään! Kliketi klik vaan arvontapostaukseen! Löytyy tuolta sivusta ->  

1 kommentti:

  1. Ihana pipo ihanasta kankaasta!! Mukavia käsityöhetkiä siulle 😊❤️

    VastaaPoista