torstai 13. heinäkuuta 2017

pikavisiitti Kuopioon


Nämä kuvat on nyt roikkunut maanantaista saakka luonnoksissa - elämä vie. 

Mikä olisikaan ihanampi syy matkustaa melkein 400 km suuntaansa kuin häät! Isoveli mummolaan ja eikun ajelemaan. Ehkä me kuviteltiin pääsevämme helpommalla, kun olisi yksi pissatettava vähemmän. Alle tunnissa pissahätä oli minulla ja pieninkin matkalainen viihtyi noin puolet matkasta ja puolet matkasta ei. Mutta oli vauvamatkalaisessa etunsakin - 3,5 veen kanssa ei lähdetä hakemaan enää illalla pizzaa, mutta 7 kk kulkee mukana ilman vastarintaa ja yliväsymyksen kierroksia. Hirveällä kiireellä pitsikaulus kiinni mekkoon (ei, tätä ei voinut tehdä aiemmin viikolla) ja muutaman minuutin pikameikki naamaan ja juhlimaan ❤️ 

Yksi matkan jännitysmomenteista - mitä kautta kierrän kiireen vilkkaa kirkosta ulos jos neiti aiheuttaa show'n? Iso kiitos Ainolle ja Tulalle, suunnitelmaa ei tarvinnut toteuttaa. Neiti nukkui läpi tilaisuuden. 


❤️❤️❤️


Mekko oli vitosen kirppariostos (ja oikeasti uudenveroinen!), siihen hankin Majapuulta pitsikauluksen. Tarkoitus oli ommella juhliin mekko itse, mutta enhän minä sitten ehtinyt. 

Aino juhli omatekemässä kukkamekossa, siitä tarkempia kuvia täällä 💛 


Ja nyt ensimmäistä kertaa blogissa vilahtaa tuo Vimman lettipuuvillasta tehty kesähattu! Onhan se ihan ylisöpö, onneksi tein liian ison niin mahtuu päähän pidempään 😄Juhlista jäi lämmin muisto ❤️ harmi, että jouduttiin lähtemään jo niin aikaisin illalla! 


Ja kotimatkalla löytyi kässämuijalle uusi projekti 😉 
Tai, ehkä ei. Pitäisi löytää se traktori.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti