torstai 27. huhtikuuta 2017

tehopäivä

Tänään oli Eliaksen kerhopäivä. Jes, ajattelin - niissä kuvitelmissa Aino nukkuisi nätisti kerhoajan ja siitä sitten kipaistaisiin hakemaan veikka kotiin. Nope, ei nukkunut sitten kun ehkä viisi minuuttia. 

Olin jo avannut klaffipöydän isommaksi ja kaivellut ompelukoneen esiin, joten aamu- ja iltapäivä menikin siinä mukavasti multitaskaten ruokaa, viihdykettä ja pienempi (onneksi sitten reiluille) päiväunille. Mutta tulipahan jotain tehtyä! Ollut tämä viikko oikein tehokas projektien loppuunsaattamisen suhteen. 


Projekti nro 1: lakanat ja niiden pienennys. Kaapissa pyörineet Eliaksen vauva-ajoista saakka kahdet Finlaysonin pussilakanat. Ne on ihanat, mutta hitto vieköön vääränkokoiset Ikean pinnasängynpeittoon. Kuka on keksinyt tehdä sata erikokoista peittoa, häh?


Parin minuutin homma pätkäistä pituudesta pois, mutta on joutunut odottelemaan kun inspis on aina vienyt mennessään. Nyt se on tehty ja nämä pääsevät Ainon sänkyä piristämään! 

Säästeliäänä muijana (hah) säästin nuo pätkäistyt palat ja samoilla tehoilla tekaisin projekti nro 2:sen, nimittäin esikoisen keittiöleikkeihin patalaput. Palasin viime viikonloppuna lapsimessuilta mukanani uudet ihanat patalaput. E oli vähän katkerana kun hän ei saanut niitä leikkeihinsä, joten lupasin että hänkin sellaiset saa! Oli aika tyytyväistä poikaa 💛 olipa muuten homma että sain otettua niistä kuvat, meinasi ihan pari kertaa karata käsistä. 

Ja sitten se projekti nro 3. 


On laiskottanut neppareiden ja resoreiden kanssa joten puolivalmis yöpuku on odottanut kaapissa parempia päiviä. Pääsipä täksi yöksi lämmittämään neiti Vispilän takamusta. 


Tein pitkät resorit, hihoihinkin, jotta kasvunvaraa on. Ehkä tällä valmistumisvauhdilla ihan hyväkin 😂Kauluksen kanssa laiskotti, ei olisi saanut joten sille täytynee vielä tehdä jotain...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti