maanantai 13. maaliskuuta 2017

kettusia

Elämä toi tauon bloggaamiseen nimeltä flunssa. Tarkemmin ottaen sellaisen lähes kahden viikon syrjäytymisen neljän seinän sisälle lähes kaikesta ulkopuolisesta elämästä. Sellainen viikko per lapsi, plus itse siinä samassa. Herkkua!

Loppuviikosta oli jo pakko yrittää herättää itseään henkiin. Olin vähän odotellut ja kuumotellut tilaamiani kankaita, malttamattomuuttani hain sitten torstaina Eurokankaasta palan kangasta.

Ja ihan totta, mä onnistuin!


Tuli niin oikeaan saumaan, tällaista onnistumisen riemua tähän räänsekaiseen arkeen vähän jo kaipasikin. Ja pakko kehua PaaPiin kaavakirjaa - selkeät kaavat ja ohjeet että tällainen amatöörikin ymmärsi.


Paita siis tehty kirjan Myyry-ohjeella. Ja malli istuu oikein passelisti meidän hujopin päälle 💛

Eikä varmasti jäänyt viimeiseksi paidaksi, tai yleensä ottaen vaatteeksi. Tähän jää koukkuun! Tosiaan, tilasin Ikasyrilta possupussin. Ottaen huomioon, että meikäläisen taidoilla ei kannata odottaa mitään on kivempi harjoitella metrihinnaltaan edullisemmalla tavaralla kuin jollain kalliilla herkkukankaalla joka päätyy vaan silpuksi.


Vaikka ei sillä, melko herkkuja kankaita tuli possustakin. Kyllä näillä kelpaa treenailla! Eilen hain myös saumurin, tänään tappelin tuntitolkulla siihen langat kiinni. Kiitoksia vielä avuista auttaneille, ehkä tuolla jotain surauttelee. Kone siis ihan priima, säätäjästä en niin menisi vannomaan 😏

Saapi nähdä mitä seuraavaksi tulee, hui !

Mukavaa alkanutta viikkoa 🌺

1 kommentti:

  1. Hieno hieno 👏🏻 Ja kiva toi possupussi! Mun pitäis varmaan uskaltautua tilaamaan kans joku tollanen, että pääsis vähän eteenpäin näissä ompelujutuissa! Ja tietty toi paapiin kaavakirja myös 😍

    VastaaPoista