sunnuntai 11. joulukuuta 2016

meille muutti kirppu

Viime perjantaina innostuin pakkaamaan sairaalakassin uudelleen. Ajattelin vielä että tekisin viikonlopun ratoksi uuden postauksen sairaalakassista. Olin melko varma että lähtöä ei näy eikä tule kun yliaikaiskontrollinkin soitin ja valmistauduin pitämään jonkun sortin palopuhetta missä vaatisin että vauva otetaan ulos minusta just nyt heti.

Ei tarvinnut, viiden jälkeen aamulla heräsin siihen että kappas, supistus. Kahdeksalta oksensin ja soitin sairaalaan että me tullaan nyt. Ja niimpä 3. joulukuuta kello 9.59 meille syntyi upea tytär, 51 senttimetriä pitkä sekä 3890 grammaa painava. Ilmeisesti
massaa piti kasvattaa saman verran kuin isoveljellä oli syntyessään, 6 grammaa jäi vajaaksi. Isoveli voitti.

Yksi yö sairaalassa ja kotiin pesimään. Ja tämä on ollut ihanaa, olla kaikesssa rauhassa ja hiljaisuudessa (heh), tutustua rauhassa perheen uuteen tulokkaaseen.

Kirppu on voinut mainiosti, äitikään ei kamalasti valita. Isi kielsi jo poikaystävät ennen täysi-ikää ja isoveljen mielestä pikkusisko on "töpö". Ja tämän viikonlopun isoin uutinen oli varmasti se, että pikkiksen napanyöri irtosi. Jep 💛

Tätä meille siis kuuluu. Hiljaista pesimistä, vieraita otettu vastaan tasan mummojen verran. Ehkä kohta jo muitakin, kunhan huvittaa palata arkeen. Tiedättekös, kun ei täältä maidon- ja vauvantuoksun seasta haluta tulla pois availemaan ovea.

Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti