maanantai 17. lokakuuta 2016

sairaalakassi: done

Sairaalakassi on yksi, mistä olin satavarma että unohdan pakata sen ajoissa valmiiksi ennen h-hetkeä. Raskausaivot jyllää ja elämänasenne kun on vähän muutenkin että "sitten joskus".

Nyt rouva Valas kuitenkin otti itseään niskasta kiinni: vaikka edellisen synnytyksen alkaessa mikään varsinainen kiire ei ollut, oli siinä parempaakin miettimistä kuin mitkä kalsarit sitä pakkaa mukaansa. Ja voisihan sitä puolisokin tuoda mukanaan myöhemmin sitten sen mitä tarvitsee. Mutta selitäpä sitten vauvahuuruissa (tai ehkä muissakin) mitä tarvitsee ottaa kylppärinkaapin vasemmalta puolelta, keskimmäiseltä hyllyltä ja muistuttaa niistä vaatekaapin neljännellä hyllyllä olevista verkkareista. Siinä menee vain hermo miehellä että minulla. Ja jos tuleekin äkkilähtö? Niin, ei siitä kassista suotta tule muistutuksia raskaussovelluksissa.

Viimeksi pakkasin turhaa ja "unohdin" olennaista. Tällä kertaa vahingosta viisastuneena, pakkasin toivottavasti vähän fiksummin.


Kissan ajattelin tosin jättää kotiin. Voi muuten taas sitä riemua, kun Aapo tapaa uuden tulokkaan :D


Itselleni pakkaan mukaan:
- vaihtovaatteet kotiinlähtöä varten
- imetysliivit ja liivinsuojia
- pehmosukat, nimittäin edellisellä kerralla opin että osastolla on ihan järkyttävän kylmä. Ja koska suutarilla (tai sen lapsilla) ei ole kenkiä, ei minullakaan ole juuri yhtään villasukkia :D
- siistiytymistarpeet (eli kosmetiikkapussini sisältää lähinnä naamarasvan, harjan ja dödön)
- vesipullo on ihan pakkopakko olla mukana!
- vähän herkkua, tietysti ;) lisäksi vaadin jonkun tuomaan ainakin yhden sushiaterian osastolle
- ei nyt ehtinyt kuvaan, mutta mukaan lähtee myös laturi ja mahdollisesti iPad surffailua varten.

Mikäli siis muistan pakata sen mukaan, laukkuunhan se ei vielä mene odottamaan. Eikä mene tietysti dödöt ja muutkaan, mutta ainakin ne on valmiina omassa pussukassaan odottamassa, ja sen osaa mieskin tuoda sairaalalle!


Kirpulle mukaan:
- vaatteet kotiinlähtöä varten
- muutama puklurätti
- villasukat! koska kuten sanoin, osastolla on kylmä.

Mitään muutahan tuo puolen metrin mittainen olento ei mukaansa tarvitse :) 

Sittenhän mua muistutettiin yhdestä melko olennaisesta asiasta: tuo metrin mittainen taas ei ole varmaan jäämässä yksin kotiin, hänellä olisi myös hyvä olla varmuuden vuoksi kassi valmiiksi pakattuna. 

Totta. 


Joten tämänkin hoidin valmiiksi kaappiin odottamaan! 

Rv 34+5 ja valmiina ollaan. Kypsänä suorastaan :D viime yö oli taas niin eksoottinen harkkasupistuksineen, kirpun rallien ja korventavan närästyksen kanssa. Hikoiluttikin. Vali vali. Kohta ei varsinkaan nukuta! mutta saan ainakin aamukahvini. Luksus, josta olen joutunut nyt toistaiseksi luopumaan :(

Pus, mukavaa alkavaa viikkoa !2 kommenttia:

 1. Meni hetki, että kännykän näytöltä sain tihrustettua missä kisu on! :D

  Ja voi en kestä!! Ne ensi hetket vauvan kanssa! Nyyh miten ikävä sitä tunnetta on. 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapo sulautuu hyvin lakanoihin ja tavarapaljouteen :D
   Mä en malta odottaa niitä ensihetkiä 😍

   Poista