tiistai 4. lokakuuta 2016

kylpyhuoneremontista ja suklaakekseistä

Tuli tosiaan lokakuu. Ja kylpyhuoneremontti. Viime kuussa määräaikaistarkistusten yhteydessä mitattiin sen verran kosteutta seinistä, että uusiksi meni. Eikä siinä, hyvä että kosteus huomattiin ja kuivatetaan pois eikä nuo apilakaakelit ja sinertävä muovimatto nyt silmiä hivelleet.Jännittää tämä aikataulu vaan, tosi ripeästi nyt maanantain ja tiistain aikana remppamiehet purkivat kaiken ja huomisesta alkaen laitetaan kuivurit hurisemaan useammaksi viikoksi (näillä näkymin kaksi viikkoa, kuulemma) ja sitten jatkuu vesieristystyöt ja laatoitukset. Tiukille menee tuon lasketun ajan kanssa, ja kun ajateltiin pitää Eliaksen syntymäpäivät jo loka-marraskuun vaihteessa. Kauniit olisi puitteet tällä hetkellä! 
Yksi iso plussa muuten tätä asuntoa miettiessä oli erillinen wc ja pesutilat. Nyt ne on aivan erityisessä arvossaan kun wc säästyi purkutuomiolta :D olisi muuten tullut evakkokeikka.


Tänään on muuten korvapuustipäivä ! mut pitäkää puustinne, me leivottiin suklaakeksejä. Eli meillä ei toisin sanoen ollut hiivaa ... mut tuli ihan älyttömän hyviä muscovadosokerilla, maitosuklaalla ja cashewpähkinöillä !


Ajattelin oikein hemmotella itseäni, oli ihan tuore kirja jonka postitäti ojensi suoraan kätösiini ovella (meillä on siitä tosi mukava posteljooni joka soittaa aina ovikelloa jos on jotain isompaa eikä suoraan yritä runnoa postiluukusta sisään tai kirjoita vaan "iso lähetys postissa"-lappua), pikku kakkonen alkoi juuri joten taaperon huomio oli suunnattu hetkeksi omiin juttuihinsa ja keksit oli juuri tulleet uunista.


Kirjahan on Karoliina Sallisen esikoisteos Tee se itse-vauva. Ei varmaan hirveästi tarvitse selitellä miksi tää iski muhun :D teema enemmän kuin osuva ja Sanni Kariniemen kuvitus on upeaa! sokealta plussaa isosta fontista :') oon lukenut viime vuosina ihan hävettävän vähän, nyt ajattelin skarpata ja ottaa neulontaprojektien rinnalle jotain muutakin. 

Ehdin keittää teen ja lukea ehkä noin sivun verran - pikku kakkonen olikin ihan evvk ja mies soitti että voisinko laittaa ruoan uuniin, eli se siitä. Mutta Karoliina, hyvältä vaikuttaa! 

Nyt alkaa miehen vapaat ja yritän saada pari keskeneräistä neuletta loppuun. Ja lukea ehkä pari sivua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti