keskiviikko 17. elokuuta 2016

sadepäiviä ja arjen pakoilua

 

Olen varmaan suurimman osan mielestä hullu kun sanon näin mutta ihanaa, syksy tulee! päivisin ei ole hikoiluttavan kuuma mutta ei kylmäkään, illat pimenee (sekä saa polttaa kynttilöitä) ja kohta tulee ruska. 
Eliakselta jos kysyttäisiin niin parasta on uudet kumpparit ja niiden koeajokävelyt missä etsitään vesilätäköitä. Ja tietysti mitä isompi niin aina vaan parempi! 
Nyt yksi tunnustus: en ole se jokasään mama joka mukisematta lähtee ulkoilemaan vaikka vettä tulisi taivaalta, myönnän. Yritän sitten keksiä parempaa tekemistä kuivemmissa olosuhteissa.. mutta täytyy myöntää että nyt pikku lenkki vesilätäköitä etsien sateessa oli aika mukavaa! 

Uhmaikäinen, herra ei-väsytä nukahti kummasti paremmin päikkäreille ;) se on rankkaa tuo bongailu. Ja pomppiminen. 


 

 

Ja ihan välillä voi uhmistakin hemmotella, vaikka aamulla kaiken siivoamisen jälkeen totesikin: "äiti, voisitko vähän imuroida? Täällä on aika likaista..." kiitti, syytä vain kissaa joka kuvittelee asuvansa Siperiassa, lyhytkarvainen muka. Eikä siitä edellisestä imurointikerrasta ole kuin muutama päivä, nih.

Paettiin sitten kodin sotkuja kahville ja jäätelölle, tässä voittivat kaikki! Äiti sai ison kahvin, isi levätä tulevaan yövuoroon ja kuvan onnellinen henkilö vaniljajääDelöpallon. Söipä vielä äidin suklaankin, possu (keneen lie tullut ...).

Huomenna lupaan imuroida. 

 

Ja se tunne, kun iiihan vähän olisi vielä jäljellä ja lanka loppuu kesken. ARGH ! nämä jäävät siis odottamaan parempaa huomista. Kenelle ja mitä, siitä siis toiste 💛

Nyt villasukkien pariin ->

Niin, ja pitäkää peukut pystyssä että viikonloppuna ei sada. Me tahdotaan mökille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti