perjantai 12. elokuuta 2016

"siellä oli sellainen mummola ja paljon nukkeja!"

Siis voi jestas mikä viikko takana! Käteen jäi ainakin paljon väsymystä ja muutama reissukin.
Keskiviikkona se parhain: vietiin ystävän kanssa lapset Helsingin kaupunginmuseon lasten kaupunkiin. Oltiin suunniteltu että syödään eväät ennen museota, käytiin hakemassa oikein ranskalaisetkin. Päästiin istumaan ja tietenkin sieltä iskee kunnon kaatosade! No, maistui ne ranskikset ihan hyvältä museon aulassakin ;) sehän ois jo mennyt liian hyvin jos kaikki olisi osunut nappiin, museoreissu itsessään oli hyvinkin onnistunut. Pojat viihtyi ja kai ne äiditkin vähän. 

 
 
Parasta, kun on paikka missä saa oikeasti koskea kaikkeen! Ei tätä alle kolmevuotias osaa vielä ihan historian puolesta arvostaa, mutta vanhempi lapsi varmasti. Pienempi on onnessaan kun saa laittaa ruokaa, leikkiä ohjaavansa venettä ja soittelevansa bisnespuheluita. Ja tiesipä muuten heti kuinka lankapuhelimella soitetaan ;) ja tuo mummola oli ehdottomasti mun lemppari! Tuolla oli kyllä niin paljon kaikkea tekemistä että ei yhtään haittaisi lähteä joskus uudestaankin. Ja kotiäiti kiittää että lysti oli ilmaista! harvinaista nykyään.
Kiitos myös seuralaisille ❤️ !

 
 
Jos tää oli onnistunut reissu, niin seuraava oli kaikkea muuta! Mun äitini on tässä lähellä töissä ja päätettiin lähteä moikkaamaan. Oli siinä sellainenkin porkkana haudattuna että autossa odotti ämpärillinen kanttarelleja. Eli siis ihan pakkohan se oli lähteä. Kaikki meni hyvin, käveltiin Elpun kanssa hakemassa kahvimunkitkin läheltä ja kaikkea! leipomon rouva antoi pienet matkaeväätkin molemmille mukaan! 
Kunnes piti lähteä kotiin. No, ei siitä muuta kuin että joka bussissa vaunupaikat täynnä, yksi kappale väsyneitä uhmaikäisiä ja se sieniämpäri. Saattoi päästä muutama voimasana. Kotiinpäästyämme Elias kysyi "äiti, oletko sinä nyt iloinen?" kyllä muuten olin.

 
Ja hei, kattokaa nyt minkä kokoisia sieniä äiti on kerännyt ! 

 

Mut pakko ollakin iloinen, mulla on nyt yli kilo kanttarelleja säilöttynä kylmän talven varalle! Kiitos äiti ❤️  
mulla on mielessä vaikka mitä herkkuja mitä näistä voi vaan tehdä. Vähän jätin jääkaappiin ja huomenna syödäänkin täytettyjä paprikoita. 


Tälle viikolle mahtuikin vielä yksi kirpparilöytö nimittäin lumoanin baggyt. Ja istuu niiin hyvin tolle rimppakintulle! 

 
Se on muuten kumma kun taas kummasti heiluu vaan nuo jalat ❤️ ikiliikkuja

Nyt vähän väsyttää, paljon oli taas tälle viikolle ja nyt rupeaa huomaamaan että raskaus rupeaa painamaan. Kroppaa ja hermoja. Mutta ei yhtään hassumpi viikko! Mutta ihanaa että on viikonloppu ja saa toisenkin aikuisen saman katon alle vastailemaan kysymyksiin audeista ja siitä mitä perhoset syö. Kyselyikä on paras ikä. 

Muistakaa nauttia viikonlopusta, kyselyikäisistä ja hyvästä seurasta! 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti